Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Martyna ..... kgmleko szulek360 Karol NieWażne ;) Krystian S (12482 niezalogowanych)
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
Hilton napisał:
bad harry napisał:
no i to jest ta właściwa odpowiedż ( jak sądze )
to panowie ............... po pracy do KLASY
hilton , możesz coś jeszcze podpowiedzieć ?

nic nie bede podpowiadac, bo preferuje jesli mężczyzna ma naturalnie ( czyli od dziecka )wyrobione maniery i wie jak sie wobec kobiety zachowywac, wystudiowane ruchy mnie nie intetesuja. Jest takie porzekadło, ze czego Jaś sie nie nauczył, tego Jan nie bedzie umiał i to dotyczy tez tej dziedziny, którą podjąłeś w załozonym przez siebie watku.
Trzeba mierzyc siły na zamiary, bo czesto zdarza sie tak, ze samemu sobie mozna strzelic w kolano

nie zgadzam się z tą opinią,
tego tez można się nauczyć, oczywiście im wcześniej tym lepiej.
proste tak samo jak tabliczka mnożenia
aż takie skomplikowane to wy nie jesteście
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Pamietaj, najlepiej uzywc tzw, jednorazówek, najmniej cie kosztuja, po co ci kobieta na cale zycie, chcesz byc platnikiem?
niedajboze jak jeszcze wpadka, i dziecko - i jestes umoczony chlopie do konca zycia! Juz nie jeden plakal ze musi placic alimenty,
Kobiety moga cie szybko wyprowadzic w pole , zwaszcza materialnie, Co moze prowadzic do degradacji twojego statusu spolecznego, tak jak zamiast nowym mercedesem jezdzilbys uzywanym fordem ktorego ciagle naprawiasz. Kobiety mysla ze jak dobrze sie pokochaja to zawladna mezczyzna, duzo facetow sie na to lapie, Zalecam jednak szczegolne srodki ostroznosci, Stosowanie zasad PUA a wszystko bedzie dobrze.
Osobiscie jako sykepleier zalecam uzywania jednorazowek w celu odbycia stosunku płciowego tylko raz,chyba ze jest dobra to mozesz jej urzyc dwa razy, jak zlamiesz ta zasade to przepadles !!!
Po co ci problemy, stala baba to tylko klopot i nie potrzebne koszy.ktore na pierwszy rzut oka sa wogule nie namacalne.
Czas ktury poswiecasz jednej kobiecie na tzw randkowanie, poswiec na prace wekendy jesli nie pracujesz, jedz do dani, albo do szwecji i na disco,
Pozatym jesli chcesz miec prawidlowa zone, musisz sie wybrac do bulgari albo czeczeni. Norwezki szwedki sa do bzykania jedynie, polki sa cwane, a bulgarki sa piekne i dobre (i nie mowie tu teraz o tirowkak zeby nie bylo skojarzen), czeczenki sa rowniez piekne, a w dodatku pojda do pracy urodza dzieci posprzataja w domu, podadza obiad, wychowaja dzieci, takze wybiez mniejsze zlo!!
Powodzenia
sykepleier84
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
sykepleier 84?
jak byłem w twoim wieku też tak myślałem,
wystarczy jednak dobry wybór i nadal jeździsz mercedesem i masz obiad na stole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(bad harry)
Wiking
SYKEPLEIER masz niestandartowe podejście do sprawy .
ale taki głos też jest ważny , trzeba by może tez wziąć to pod uwagę .
tym bardziej że postarałeś sie dać wyczerpującą odpowiedż od A do Z
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(giovi2)
Wiking
tommyplee napisał:
sykepleier 84?

Bravo tommyplee
Wystarczy myślec głową a nie penisem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
bad harry napisał:
żeby ułatwić mężczyzną swoje zdobywanie to może wypowiedzą sie same zainteresowane .
co ten biedny chłop ma mieć żeby go ta ukochana dostrzegła

a może mamy doświadczonych casanowów i podpowiedzą innym co muszą sie wystawiać na targ ( czyli ogłoszenia )

Bad Harry, teraz muszę dopytac, o jakiego typu zdobywanie Ci chodzi, czy na jedną nockę, czy na wiele nocek i lat? Bo to zupełnie rozbija post na dwa tematy...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
Musze sobie ustawić ten watek jako stronę startową, może sie dowiem jak złapać tą jedyną

"Tragedia - wychodzisz za mąż z miłości i okazuje się, że ten gnojek nie ma grosza przy duszy"

obym tylko na dziewczę o takich poglądach nie trafił, bo te waciki drogie mogą być.

Tak z ciekawości jakaś Bułgarka jest tu na forum?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów

(Sykepleier84)
Początkujący
Niezawsze dokonujemy slusznego wyboru, nawet kiedy jestesmy samcem alfa, pojdziemy splazujemy kobiete ktora nam sie podoba, dobra jest nasza, i co z tego, dazysz do zalozenia rodziny tak jak kazdy z nas, ale to jest tak naprawde gra, ktora mozna bardzo szybko przegrac, jest tyle pulapek. Kobiety maja zupelnie inna mentalnasc, mysla zupelnie inaczej, naogół posluguja sie podsiadomoscia, gdy my lubimy proste rozwiazania, dlatego wiekszosc z was moi przyjaciele , myslac ze poderwaliscie naprawde fajna kobietke mozecie stac sie ofiaria, i platnikiem, kazdy krok nalezy podejmowac zdecydowanie, ale byc czujnym. Neil strauss trafnie okreslil w swojej ksiazce ktora mialem okazje przeczytac kilka lat temu a potem spraktykowac na wlasnej skorze ich zachowania, czesto posluguja sie kodem informacji i manipuluja facetem kiedy on mysli ze to on naprzyklad podejmuje decyzje. Jesli ktos oczekuje szczegolowych informacji, na temat dzialania mozgu kobiety, toku myslenia i manipulacji jakie uzadzaja, oraz jak sie skutecznie przy tym bronic zapraszam do napisania listu. A co do adresata tego listu mysle ze jesli ma jakie kolwiek klopoty z zachowaniem i podrywem, prosze o list, podam zbior lektor ktore musi zastosowac w praktyce i zyciu, wypas - czyli podryw ma duze odzwierciedlenie w normalnym zyciu i kontaktach miedzy ludzkich, to podstawa komunikacji czyni ze podryw jest odpowiedni, mowa ciala itd, jest bardzo wiele czynnikow...
Z wyrazami szacunku
sykepleier84
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
91 Postów
tommy plee
(tommyplee)
Początkujący
giovi2 napisał:
tommyplee napisał:
sykepleier 84?

Bravo tommyplee
Wystarczy myślec głową a nie penisem

dobra giovi, nie podlizuj się
dam ci na te waciki jak obiecałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Luba)
Wiking
Zuzu napisał:
Musze sobie ustawić ten watek jako stronę startową, może sie dowiem jak złapać tą jedyną

"Tragedia - wychodzisz za mąż z miłości i okazuje się, że ten gnojek nie ma grosza przy duszy"

obym tylko na dziewczę o takich poglądach nie trafił, bo te waciki drogie mogą być.

Tak z ciekawości jakaś Bułgarka jest tu na forum?

Z bułgarkami, to nie wiem, ale są "cwane polki", więc sie strzeż
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok